Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, düzgün malzemelerden kuruluşlması gerekir. Göstermelik yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en zinde kapıların binanın mimarisına iyi çelik üzere malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğmedarımaişetmemiştir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Kadeh yangın kapıları ekseriya çağdaş büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğunlukla 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak yürekin kullanılan bir bapdır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının kolayca açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya malik olması gerekir. Bu düzenek, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini artırır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page